Letnje osveženje

Leto nam je već odavno stiglo i mnogi korisnici kozmetičkih proizvoda javljaju se sa istim pitanjem: da li postoji proizvod za negu, naročito tokom toplih dana, koji ujedno hidrira, a ne opterećuje kožu?

Beautiful model woman with splashes of water in her hands

Za sve one koji ne vole da koriste puno proizvoda u letnjem periodu, ATea je pronašla jedinstveno rešenje – ATea Aktivator.

Šta je zaista aktivator?

Aktivatori predstavljaju spoj posebno odabranih sastojaka za negu lica, koji se nanose posle čišćenja (gel, pena, mleko, micelarna voda…) a pre proizvoda za negu ( ulje, krema, serum). Može se reći da predstavljaju poslednji korak čišćenja lica, ali čišćenje im nije glavna namena. Posle umivanja i čišćenja lica, koži je potrebno vratiti prirodni pH, ukloniti ostatke sredstava koji su korišćeni za otklanjanje šminke , a posebno je važno ukloniti kamenac (koji je prisutan u vodi). Aktivator prvenstveno služi da hidrira kožu i spreči isušivanje, ali i da otkloni višak masnoća akumuliranih u toku dana. Svi ATea Aktivatori imaju antibakterijsko i protivupalno delovanje i bogati su prirodno aktivnim supstancama, tako da su nezaobilazan korak u pravilnoj nezi kože. Supstance iz aktivatora sinergijski deluju, tj pojačavaju dejstvo supstanci iz krema i ulja, obezbeđujući najveću iskoristivost aktivnih sastojaka koji se mogu uneti kroz kožu.

hydra plus akt slika

Kako se koristi?

Nanosi se ujutru i uveče na očišćeno lice pre kreme ili ulja.

my-galaxy-note-3-hd-summer-beach-holiday-coconut

Preporuka nege tokom toplih dana: Za one koji osećaju da im je koža preopterećena tokom dana – aktivatore možete koristiti i samostalno- ujutru posle umivanja i u toku dana za osvežavanje lica i dodatnu hidrataciju, a uveče negu možete dopuniti odgovarajućom kremom ili uljnom mešavinom. Aktivator ima još jednu dodatnu funkciju- fiksira šminku, tako da ga slobodno možete nanositi i na  našminkano lice.

Naš predlog: ATea Hydra Plus Aktivator

Aktivator letnje osvezenje slika

Ovaj proizvod pripada kolekciji za suvo i dehidrirano stanje kože, ali tokom toplih dana odličan je odabir za većinu različitih stanja.

Akivator u svom sastavu ima hidrolat krastavca, koji lagano hladi, osvežava, hidrira kožu i smiruje upale i iritacije, učvršćuje osetljivo tkivo i na prirodan način sužava proširene pore i reguliše prekomerno lučenje sebuma. Zatim, tu je aloe vera, koja je prirodni ovlaživač, bogat supstancama kao što su vitamini A, C, E, aminokiseline, minerali i aktivne supstance, koje doprinose povećanoj hidrataciji i regeneraciji kože. Aloe vera takođe pomaže u podmlađivanju i obnavljanju kože, što joj omogućava lep i zdrav izgled. Sastojak sa izvanrednim višestrukim dejstvom na kožu, hidrira, pomaže očuvanje balansa vlažnosti kože, stimuliše cirkulaciju, zateže i podmladjuje. Pomaže u borbi sa infekcijama i podstiče samoisceljujuće funkcije kože. Eterično ulje mandarina– ( Citrus reticulata), pored prijatnog citrusnog mirisa , ima umirujuće dejstvo , reguliše lučenje sebuma i revitalizuje kožu sa proširenim porama. Eterično ulje seme šargarepe ( Daucus carota) smiruje kožne iritacije, upale i oštećenja. Podstiče regeneraciju ćelija kože, tako da je nezaobilazan sastojak za tretiranje bora, ožiljaka, dermatitisa i ispucalih kapilara. Biljni glicerol (glicerin) dodatno omekšava i hidrira kožu .

http://www.aromaterapija.co.rs/webshop/proizvodi1/suva-dehidrirana/a-tea-hydra-plus-aktivator

Ako želite aktivator posebno prema vašem stanju kože, pronađite odgovarajući proizvod u našoj on line prodavnici:http://www.aromaterapija.co.rs/webshop/proizvodi1/ciscenje

Ukoliko ste zainteresovani da sami napravite lentje osvežavajuće proizvode za sebe i svoje najbliže, pozivamo vas da se pridružite se našim letnjim radionicama:

RADIONICA – IZRADA LETNJIH OSVEŽAVAJUĆIH PROIZVODA

ledja.jpg

Napravite proizvode koji će vas osvežiti na plaži i mirisati kako vi želite!

Upis u toku – 16. Jul i 13. Avgust

Program edukacije:

– Aromakozmetika u službi lepote

– Izrada letnjih osvežavajućih proizvoda

– Izrada dvofaznog regeneratora za negu kože nakon sunčanja

– Letnja nega kože

 

RADIONICA – IZRADA LETNJIH TOALETNIH VODA

parfem

Naučite da napravite toaletnu vodu prema parfemskom konceptu!

Prvi put u Srbiji – upis u toku 23. Jul i 20. Avgust

Program edukacije:

– Materijali u izradi toaletnih voda

– Intezitet mirisa i koncentracija

– Parfemski koncept

– Izrada toaletnih voda i ekskluzivne recepture

 

Prijave putem e-mail: infoaromatea@gmail.com; 069/222-19-64

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s